16.1 C
Blanes
Les pistes de tennis i pàdel, a punt per rebre esportistes

Avui obre les pistes de tennis i pàdel de Lloret de Mar, i demà, les pistes d’atletisme

Han estat tancats durant dos mesos, i ara es posen en marxa amb un seguit de restriccions.

Les pistes de tennis i pàdel, a punt per rebre esportistes

Darreres Notícies

Si aquest dilluns hem entrat a la fase 1 del desconfinament, avui dimarts i demà dimecres obren portes dos equipaments esportius de Lloret de Mar: l’àrea de raqueta i les pistes d’atletisme. Han estat tancats durant dos mesos, i ara es posen en marxa amb un seguit de restriccions. La regidora d’Esports, Anna García-Castany, argumenta que la fase 1 “permet la reobertura d’instal·lacions a l’aire lliure i ho anem fent de mica en mica”.

Parlem primer de les pistes de tennis i pàdel, situades al costat de la piscina municipal. Els partits de tenis i pàdel els podran jugar dues persones, una contra l’altra. L’accés serà només amb cita prèvia (per telèfon, 972 36 43 84, o per email a [email protected]) i a l’entrada hi haurà una persona que donarà les indicacions a cada esportista de com s’ha de jugar.

circo de las estrellas
Les pistes de pàdel

Entre les normes de prevenció de la COVID-19 hi ha l’obligatorietat d’utilitzar mascareta i guants, fer control de temperatura, desinfecció de les sabates abans d’entrar i neteja de mans amb el gel desinfectant. A dins de la pista els jugadors hauran de mantenir el guant a la mà contrària on porten la raqueta o pala. Els usuaris hauran d’anar amb la roba esportiva posada des de casa i portar la seva pròpia ampolla d’aigua. Hi haurà també dos punts de recollida d’escombraries: un per al rebuig i l’altre per als guants. L’horari per jugar serà de 8h a 21h.

Com hem dit, l’àrea de raqueta ha obert les portes aquest dimarts. Demà ho fan les pistes d’atletisme, amb un aforament màxim de 30 persones. Els usuaris hauran de córrer o caminar individualment, a una distància mínima de 2 metres. Hi haurà dos horaris d’accés en funció de l’edat: de les 7 a les 10, per a adults, i de 10 a 12 per a persones majors de 70 anys.

Les pistes d’atletisme, en una imatge d’arxiu.

També cal demanar cita prèvia, trucant al telèfon 972 36 75 12 o anant-hi directament. A la porta hi haurà un conserge que controlarà l’accés així com les mesures que cal prendre per minimitzar el risc de contagi de la COVID-19.

Pel que fa als altres equipaments esportius de Lloret, la previsió és obrir la piscina municipal en la fase 2 i la resta d’instal·lacions, més endavant.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist