6.7 C
Lloret de Mar

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

-

Avui divendres, en el marc del Black Friday, una de les jornades comercials més importants de tot l’any, l’Ajuntament de Lloret encendrà l’enllumenat de Nadal. Atesa l’actual situació de pandèmia, enguany no es farà la tradicional inauguració dels llums nadalencs per evitar aglomeracions al carrer.

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de regal de 9 metres quadrats que permet passar-hi per dins.

La inversió en llums de Nadal, que és íntegrament municipal, és d’uns 90.000 euros. Es tracta d’un enllumenat estètic, modern, sostenible i de baix consum. La finalitat és estimular l’economia local, principalment dels sectors del comerç i la hostaleria, especialment castigats per la crisi del coronavirus.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, argumenta que “en aquest any tan difícil és important tenir una bona il·luminació nadalenca que convidi a consumir a la vila”.

L’encesa dels llums de Nadal té lloc avui divendres, 27 de novembre, dia de Black Friday i inici de la campanya de compres de Nadal.

- Publicitat -