7.4 C
Lloret de Mar

Bakr El Asri, campió de Catalunya de cros en la categoria sub18

El també membre del Club Atletisme Lloret La Selva Biel Giralt va aconseguir la medalla de plata en la categoria sub12.

Bakr El Asri, a la meta (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Bakr El Asri, a la meta (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Darreres Notícies

Bakr El Asri, del Club Atletisme Lloret La Selva, s’ha proclamat campió de Catalunya de cros en la categoria sub18. Ho ha fet aquest cap de setmana, en el Campionat català disputat a Mataró, amb la presència d’una vintena d’atletes de l’entitat lloretenca.

servicios profesionales jimenez

A banda de la medalla d’or de Bakr El Asri, també destaca la medalla de plata de Biel Giralt. L’ha aconseguit en categoria sub12, en la seva primera participació en un campionat d’aquestes característiques.

Biel Giralt, al podi (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Biel Giralt, al podi (Club Atletisme Lloret – La Selva)

Pel que fa a la resta de participants, deu del corredors del Lloret La Selva van acabar entre els vint primers i quatre es van classificar entre els deu primers. Un dels entrenadors del club, Marc Jiménez, ho valora de manera molt positiva i assegura que ha estat “un èxit”.

“hem tingut gairebé deu atletes entre els vint primers i quatre atletes entre els deu primers, en general ha estat un èxit”

Marc Jiménez
Bakr El Arsi durant la cursa (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Bakr El Arsi durant la cursa (Club Atletisme Lloret – La Selva)

De la vintena de participants que presentava el Club Atletisme Lloret La Selva, un 80% era la primera vegada que competia en un Campionat de Catalunya de Cros. 

spot_img

El + Vist