31.3 C
Lloret de Mar
L'equip Banespa celebrant la victòria en la Final

Banespa, de Sao Paulo, i Minas Brasilia, guanyadors de la Copa AFIA de futbol

El torneig, celebrat a les Pistes d’atletisme de Lloret, ha reunit 900 persones, entre jugadors i acompanyants, provinents de diverses ciutats del Brasil.

L'equip Banespa celebrant la victòria en la Final

Darreres Notícies

L’equip Banespa, de Sao Paulo, en les categories de més de 60 i més de 65 anys, i el conjunt Minas Brasilia, en la competició de més de 55 anys, han estat els guanyadors de la Copa AFIA. El torneig, celebrat a les Pistes d’atletisme de Lloret, ha reunit 900 persones, entre jugadors i acompanyants, provinents de diverses ciutats del Brasil.

alcalde dulsat entrega la copa afia
L’alcalde, Jaume Dulsat, entregant la Copa de campions al capità de Banespa.

El president d’AFIA, Rogerio Donato, assenyala que tots els participants han acabat molt contents de la seva estada a Lloret de Mar. Ha valorat de manera molt positiva la qualitat de les instal·lacions esportives i la capacitat hotelera.

“Estem encantats amb les instal·lacions esportives de la ciutat, ha estat un plaer jugar a Lloret”.

Rogerio Donato

La Copa AFIA és el torneig internacional de futbolistes amateurs més important del món. L’alcalde, Jaume Dulsat, considera molt positiu que Lloret hagi pogut acollir aquest esdeveniment i espera que la relació perduri en el temps.

“Esperem que puguin tornar perquè aquests esdeveniments deixen un alt valor econòmic i de marca, en un marcat tan potent com és el brasiler”.

Jaume Dulsat

La Copa Afia és un esdeveniment que havia estat programat per la primavera del 2020, però que va haver de ser ajornat per l’esclat de la pandèmia.

spot_img

El + Vist