26.9 C
Lloret de Mar
Cartell de la promoció

El Bàsquet Lloret impulsa una campanya gratuïta per a nenes de 7 a 11 anys

És totalment gratuït. Es faran 6 entrenaments lúdics del 19 d'abril al 24 de maig i un partit amistós el 27 de maig. A més, es regalarà una samarreta a totes les nenes. Les inscripcions, al 630 409 687.

Cartell de la promoció

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret vol potenciar la secció femenina del club. Amb aquest objectiu, impulsa una campanya adreçada a nenes nascudes entre el 2006 i el 2009.

La coordinadora de l’entitat, Berta Gibert, ha explicat que s’ofereixen sis sessions de bàsquet per apropar aquest esport a les petites d’una manera molt lúdica. I es culminarà amb un partit amistós i un esmorzar totes plegades. La campanya és totalment gratuïta i, a més, es regalarà una samarreta a cada nena. Segons Berta Gibert, la intenció és reforçar la base de la secció femenina de l’entitat.

La coordinadora del club ha afegit que amb aquesta activitat, les nenes de Lloret tenen l’oportunitat de descobrir que hi ha altres nenes de la seva edat que fan bàsquet i gaudeixen molt d’aquest esport.

Els entrenaments es faran del 19 d’abril al 24 de maig, cada dimecres de 17.15 a 18.15, al pavelló del Molí. La inscripció és totalment gratuïta i, a més, les nenes que s’apuntin rebran una samarreta de regal i participaran a una jornada final dissabte 27 de maig, on podran disputar un partit amb un equip convidat i hi haurà esmorzar per a tothom.

Les persones interessades han de contactar trucant o per Whatsapp al telèfon 630 409 687, on també es pot demanar informació sense compromís.

spot_img

El + Vist