24.3 C
Lloret de Mar
Presentació de l'app BC Sentinel (CSMS)

BC Sentinel, una aplicació que permet el monitoratge i la gestió de pacients a domicili, en temps real

La plataforma l'han creat el servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva i la companyia Better Care.

Presentació de l'app BC Sentinel (CSMS)

Darreres Notícies

El servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS), juntament amb la companyia Better Care, ha creat la plataforma digital BC Sentinel. Es tracta d’una aplicació que permet el monitoratge i la gestió de pacients a domicili, en temps real.

En aquesta app, els usuaris introdueixen les seves constants vitals i responen a qüestionaris clínics. D’aquesta manera, els professionals poden oferir una atenció més personalitzada i adaptada a les realitats dels pacients. Ho ha explicat Griselda Manzano, cap d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

“A través d’aquesta aplicació, els pacients i familiars introdueixen dades clíniques i els professionals les anem rebent, això ens permet oferir una atenció més adaptada a les seves realitats”

Griselda Manzano

El projecte es va iniciar al novembre del 2022. Fins al moment, s’han introduït un total de 182 usuaris, dels quals 74 han estat monitoritzats. A més, s’han integrat a l’eina més de 10.000 mesures, com la temperatura o la tensió arterial, entre altres.

“Fins al moment hem monitoritzat 74 usuaris i hem recollit més de 10.000 mesures, com temperatura, tensió arterial, freqüència cardíaca…”

Griselda Manzano

L’aplicació BC Sentinel es pot descarregar de manera gratuïta en els dispositius mòbils i son activades pels professionals de salut.

spot_img

El + Vist