16 C
Lloret de Mar

Bernat Ribera segueix entrenant-se en snowboard cross malgrat la pandèmia

El lloretenc, que competeix amb la Federació Espanyola, s'entrena a Suïssa, on hi ha la seu principal d'entrenaments.

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El lloretenc Bernat Ribera segueix podent-se entrenar malgrat la pandèmia. L’especialista d’snowboard cross, que competeix amb la Federació Espanyola, va poder reprendre els entrenaments al juliol, a Suïssa.

Ell mateix reconeix que els va sorprendre poder tornar a les sessions abans del que s’esperaven i estaran a Suïssa fent la pretemporada fins a finals de novembre. Allà, la Federació té la seu principal d’entrenaments.

Això sí, en tot moment han seguit una sèrie de mesures molt estrictes per evitar possibles contagis de Covid-19, com ara allotjar-se en habitacions individuals, on també menjaven, no tenien sales comuns i només compartien gimnàs i horaris d’entrenaments amb els companys d’equip.

Bernat Ribera 2020
Bernat Ribera en un entrenament

Quan va esclatar la pandèmia, la temporada d’snowboard cross encara no havia acabat i, de fet, segons Bernat Ribera, es van haver d’anul·lar les competicions més importants, com ara el Mundial Júnior.

El lloretenc i els seus companys segueixen entrenant-se de valent i, tot i que reconeix que el futur immediat és incert, els objectius són ambiciosos:

“El futur és una mica incert però volem aprofitar la situació per estar, sobretot mentalment, però també físicament molt preparats dins del que puguem tota la temporada”

Bernat Ribera

L’snowboard cross és un esport de contacte, on es competeix de quatre en quatre i que consisteix en baixar una pista de neu amb salts i altres elements; i només es classifica el primer que arriba a la meta.

El lloretenc, que actualment té 20 anys, va començar a practicar aquesta disciplina amb 14 anys i la seva evolució ha estat constant; de fet, des de fa quatre anys competeix internacionalment. Una pràctica que combina amb els estudis de segon de Ciències de l’Activitat Física i Esportiva a la Universitat de Barcelona.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.