15.4 C
Blanes

Bernat Ribera segueix entrenant-se en snowboard cross malgrat la pandèmia

El lloretenc, que competeix amb la Federació Espanyola, s'entrena a Suïssa, on hi ha la seu principal d'entrenaments.

Darreres Notícies

El lloretenc Bernat Ribera segueix podent-se entrenar malgrat la pandèmia. L’especialista d’snowboard cross, que competeix amb la Federació Espanyola, va poder reprendre els entrenaments al juliol, a Suïssa.

Ell mateix reconeix que els va sorprendre poder tornar a les sessions abans del que s’esperaven i estaran a Suïssa fent la pretemporada fins a finals de novembre. Allà, la Federació té la seu principal d’entrenaments.

Això sí, en tot moment han seguit una sèrie de mesures molt estrictes per evitar possibles contagis de Covid-19, com ara allotjar-se en habitacions individuals, on també menjaven, no tenien sales comuns i només compartien gimnàs i horaris d’entrenaments amb els companys d’equip.

Bernat Ribera 2020
Bernat Ribera en un entrenament

Quan va esclatar la pandèmia, la temporada d’snowboard cross encara no havia acabat i, de fet, segons Bernat Ribera, es van haver d’anul·lar les competicions més importants, com ara el Mundial Júnior.

El lloretenc i els seus companys segueixen entrenant-se de valent i, tot i que reconeix que el futur immediat és incert, els objectius són ambiciosos:

“El futur és una mica incert però volem aprofitar la situació per estar, sobretot mentalment, però també físicament molt preparats dins del que puguem tota la temporada”

Bernat Ribera

L’snowboard cross és un esport de contacte, on es competeix de quatre en quatre i que consisteix en baixar una pista de neu amb salts i altres elements; i només es classifica el primer que arriba a la meta.

El lloretenc, que actualment té 20 anys, va començar a practicar aquesta disciplina amb 14 anys i la seva evolució ha estat constant; de fet, des de fa quatre anys competeix internacionalment. Una pràctica que combina amb els estudis de segon de Ciències de l’Activitat Física i Esportiva a la Universitat de Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist