Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar

Bernat Ribera segueix entrenant-se en snowboard cross malgrat la pandèmia

El lloretenc, que competeix amb la Federació Espanyola, s'entrena a Suïssa, on hi ha la seu principal d'entrenaments.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El lloretenc Bernat Ribera segueix podent-se entrenar malgrat la pandèmia. L’especialista d’snowboard cross, que competeix amb la Federació Espanyola, va poder reprendre els entrenaments al juliol, a Suïssa.

Ell mateix reconeix que els va sorprendre poder tornar a les sessions abans del que s’esperaven i estaran a Suïssa fent la pretemporada fins a finals de novembre. Allà, la Federació té la seu principal d’entrenaments.

Això sí, en tot moment han seguit una sèrie de mesures molt estrictes per evitar possibles contagis de Covid-19, com ara allotjar-se en habitacions individuals, on també menjaven, no tenien sales comuns i només compartien gimnàs i horaris d’entrenaments amb els companys d’equip.

Bernat Ribera 2020
Bernat Ribera en un entrenament

Quan va esclatar la pandèmia, la temporada d’snowboard cross encara no havia acabat i, de fet, segons Bernat Ribera, es van haver d’anul·lar les competicions més importants, com ara el Mundial Júnior.

El lloretenc i els seus companys segueixen entrenant-se de valent i, tot i que reconeix que el futur immediat és incert, els objectius són ambiciosos:

“El futur és una mica incert però volem aprofitar la situació per estar, sobretot mentalment, però també físicament molt preparats dins del que puguem tota la temporada”

Bernat Ribera

L’snowboard cross és un esport de contacte, on es competeix de quatre en quatre i que consisteix en baixar una pista de neu amb salts i altres elements; i només es classifica el primer que arriba a la meta.

El lloretenc, que actualment té 20 anys, va començar a practicar aquesta disciplina amb 14 anys i la seva evolució ha estat constant; de fet, des de fa quatre anys competeix internacionalment. Una pràctica que combina amb els estudis de segon de Ciències de l’Activitat Física i Esportiva a la Universitat de Barcelona.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.