17.9 C
Lloret de Mar

‘Bienvenidos a Edén’, la sèrie més vista a Netflix

El thriller compta amb escenes rodades a la costa de Lloret de Mar, com cala Treumal i Santa Cristina.

Una de les escenes de la sèrie, rodada a la costa de Lloret de Mar.
Una de les escenes de la sèrie, rodada a la costa de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

‘Bienvenidos a Edén’ és la sèrie més vista a Netflix Espanya. Estrenada el passat divendres a la plataforma, compta amb escenes a Cala Treumal, situada entre els termes de Lloret de Mar i Blanes, així com a la platja de Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

El rodatge va tenir lloc durant el 2021, on es van gravar les primeres escenes d’aquest thriller d’intriga sobre una illa secreta.

A ‘Bienvenidos a Éden’, Zoa -interpretada per la biscaïna Amaia Aberasturi- i quatre joves més reben una invitació a una festa ubicada en una illa secreta organitzada per una marca de beguda.

Però, després d’aquesta festa, comencen una misteriosa aventura adonant-se que els canviarà les vides. Encara que, de mica en mica, també descobriran que aquest paradís no és el que sembla.

Cala Treumal és l’escenari de la primera festa de ‘Bienvenidos a Edén’. La platja de sorra fina és present en els primers capítols de la sèrie, en què es reconeix perfectament aquest paisatge lloretenc i blanenc.

Els escenaris catalans on s’ha rodat ‘Bienvenidos a Edén’ es troben a Barcelona, Manresa, Port de la Selva, Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, a més de la illa de Lanzarote.

spot_img

El + Vist