14.8 C
Lloret de Mar

Bona acollida dels primers tallers d’estiu al centre cívic del Rieral

L'oferta es va crear per compensar la suspensió de tots els cursos arran del confinament i ha comptat amb una setantena de participants.

Taller de puntes de coixí
Taller de puntes de coixí

Darreres Notícies

Èxit de participació en els tallers d’estiu del centre cívic del Rieral. Més de 70 persones han pogut gaudir de diferents propostes com activitats de reciclatge, pintura a l’oli o ganxet. A més, com a gran novetat, s’ha fet un curs de cuina saludable per a famílies.

És la primera vegada que el centre cívic del Rieral ha ofert tallers d’estiu els mesos de juliol i agost. A causa de l’emergència sanitària de la Covid-19, es va suspendre el tercer trimestre dels cursos, fet que va impulsar aquesta nova proposta després de finalitzar l’estat d’alarma. La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, en fa una valoració molt positiva.

Taller de restauració (Centre cívic del Rieral)

Segons Lara Torres, és important poder oferir aquests cursos al centre cívic perquè, més enllà del que es pugui aprendre en el taller en si, són una eina important de socialitzacióGairebé s’han exhaurit totes les places. A més, en el cas del taller de cuina saludable per a famílies fins i tot es va haver de desdoblar per la gran demanda que va tenir.

Ara l’Ajuntament ja treballa en l’oferta de tardor, que començarà a l’octubre i anirà en la mateixa línia. Les inscripcions per a la nova edició començaran el 21 de setembre al web de l’Ajuntament i de manera presencial, al Centre Cívic del Rieral, a partir del 28 de setembre.

spot_img

El + Vist