6.4 C
Lloret de Mar

Bones sensacions a la Fira IBTM, un esdeveniment de referència en el sector MICE

Lloret de Mar participa a la fira de turisme de congressos, que es fa aquests dies a Barcelona.

Representants de Lloret a la Fira IBTM 2021 (Lloret Turisme)
Representants de Lloret a la Fira IBTM 2021 (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Optimisme i ganes de recuperar la normalitat a la Fira IBTM de Barcelona, que se celebra aquests dies amb la participació de Lloret de Mar.

Es tracta d’una fira de referència a Europa en el sector MICE i Lloret hi és present cada any amb el Lloret Convention Bureau. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala el bon ambient que es respira, després de dos anys sense que el sector es trobés presencialment, ja que l’any passat la fira es va fer virtualment per la pandèmia.

“Es respira optimisme i ganes de recuperar esdeveniments, igual que ens ha passat a Lloret aquesta tardor, que ja hem anat recuperant l’activitat MICE a poc a poc”

Elizabeth Keegan

Des d’ahir i fins demà, els representants de Lloret de Mar tenen una agenda farcida de reunions en un esdeveniment que Elizabeth Keegan assegura que té uns resultats molt bons.

“És una fira que funciona molt bé perquè té una programació d’agendació molt potent i el retorn de la inversió es fa molt més evident que en altres accions d’aquest tipus”

Elizabeth Keegan

La fira de turisme de congressos, esdeveniments i viatges d’incentius de negocis s’ubica en el recinte de Fira Barcelona Gran Via.

spot_img

El + Vist