7 C
Lloret de Mar

Bones valoracions d’Alfonsina Peppa i Rubén Aragón del mundial Ironman a Hawaii

Els dos esportistes lloretenques coincideixen en què va ser una experiència "de duresa extrema molt gratificant".

Ruben Aragón, en la prova de bicicleta
Ruben Aragón, en la prova de bicicleta

Darreres Notícies

Bones valoracions dels lloretencs que van participar la setmana passada al Mundial Ironman, a Hawaii, amb més de 5.000 esportistes. Son Alfonsina Peppa i Rubén Aragón, que coincideixen en què va ser una experiència molt dura però, alhora, molt gratificant.

La primera en competir va ser Alfonsina Peppa, que va finalitzar en el 96è lloc del seu grup d’edat, dels 40 als 44 anys, amb un temps d’11 hores i 52 minuts. La lloretenca explica que se sent molt satisfeta de la seva participació i que ja té en ment tornar a classificar-se per a futures edicions.

alfonsina peppa al mundial Ironman de Hawaii
Alfonsina Peppa, en acabar el mundial Ironman de Hawaii

Dos dies després, va ser el torn de Rubén Aragón. El lloretenc va patir problemes amb les rodes de la bicicleta i va perdre temps, amb diverses aturades a boxes. Tot i això, va poder ser el tercer espanyol més ràpid del seu grup d’edat, dels 35 als 39 anys, amb un 126è lloc en la classificació general, amb un temps de 9 hores i 46 minuts. Escoltem les seves valoracions.

El Mundial Ironman, celebrat a Kona, Hawaii, presentava una duresa extrema per als participants. A banda de les altes temperatures, els corredors van haver de superar 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta amb un desnivell de 1.700 metres, i 42 quilòmetres de cursa a peu.

spot_img

El + Vist