15.4 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de la 8a Be Water My Friend Cup, amb un miler de persones

El Terrassa, en nois, i el Sant Andreu, en noies, han estat els guanyadors de la vuitena edició del torneig.

Un dels partits del torneig Be Water My Friend
Un dels partits del torneig Be Water My Friend

Darreres Notícies

El Club Natació Terrassa, en categoria masculina, i el Sant Andreu, en categoria femenina, han estat els guanyadors de la vuitena edició de la Be Water My Friend Cup. El torneig internacional de waterpolo, de categoria U-15, s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Piscina de Lloret, amb molt bones valoracions.

La competició ha comptat amb la presència de 300 participants, repartits entre 22 equips de 5 països diferents: Itàlia, Escòcia, Alemanya, Hongria i l’Estat espanyol. Els podis han estat completament catalans. En nois, el primer classificat ha estat el Terrassa, seguit pel Barcelona i el Sabadell. En noies, victòria pel Sant Andreu, amb el Terrassa com a segon i el Mataró com a tercer.

Un dels partits femenins del torneig Be Water My Friend
Un dels partits femenins del torneig Be Water My Friend

Àlex Corres, Director de Competició, assenyala que han estat quatre dies intensos de waterpolo que els han permès retrobar-se amb molts coneguts, després de dos anys de pandèmia. Ara, esperen tornar al desembre per una nova edició del torneig.

“Hem retrobat vells companys, han estat quatre dies intensos de waterpolo, hem gaudit molt i esperem tornar al desembre”

Àlex Corres

Àlex Corres destaca que a nivell organitzatiu han quedat sorpresos per com de bé ha anat tot.

“Estem gratament sorpresos, tot ha anat millor del quE esperàvem”

Àlex Corres

El torneig Be Water My Friend és un dels més ben valorats del món en categories de base. Entre participants, acompanyants, àrbitres, voluntaris i organitzadors, l’esdeveniment ha reunit aquest cap de setmana prop d’un miler de persones

spot_img

El + Vist