22.4 C
Lloret de Mar
La final del cadet femení (Lloret Cup)

Bones valoracions de la Lloret Cup d’handbol, que suma nous col·laboradors

Des d'aquesta edició, l'organització comptarà amb la col·laboració dels clubs referents a les comarques gironines: el Sarrià i el Bordils.

La final del cadet femení (Lloret Cup)

Darreres Notícies

110 equips han participat a la 12a edició de la Lloret Cup d’handbol aquesta Setmana Santa. Des de l’organització estan molt satisfets d’haver superat el centenar de grups, que representen unes 2.000 persones, entre jugadors i acompanyants. A més, també es valora de manera molt positiva que el 40% d’equips eren femenins.

La gerent de la Lloret Cup, Clàudia Peña, remarca que ha estat una bona edició.  

“Hem fet una pujada molt considerable, arribant a l’objectiu que teníem que era superar els 100 equips i la veritat és que estem molt contents”

Clàudia Peña
La final de l'aleví masculí (Lloret Cup)
La final de l’aleví masculí (Lloret Cup)

Per tant, la Lloret Cup creix com a torneig i també creix la col·laboració i el suport que rep per part d’altres clubs, com Bordils i Sarrià, i de municipis, com Amer, Anglès, Palafolls o Riudellots.

“Hem comptat amb la col·laboració, que ja serà així a les futures edicions, de les dues seus dels clubs importants de Girona, que són la Unió Esportiva Sarrià i el Club Handbol Bordils”

Clàudia Peña

Els guanyadors de la Lloret Cup d’aquest any han estat força repartits. El conjunt lituà del Garliava s’ha endut el trofeu de campions en les categories Infantil femení i Cadet femení, mentre que el Bijeljina de Sèrbia ha guanyat en Infantil masculí. La resta de guanyadors han estat catalans: el Poblenou en Aleví femení i el Bordils en aleví masculí. El Sarrià s’ha imposat en Cadet masculí, mentre que el Sant Boi ha estat el dominador de la categoria Juvenil.

Pel que fa al Club Handbol Lloret, aquesta temporada ha recuperat un equip a 4a Catalana i la intenció és crear també un sènior femení el curs vinent.

spot_img

El + Vist