24.8 C
Lloret de Mar
Una socorrista en ple servei

Bones valoracions de la temporada de socorrisme a les platges i cales de Lloret

Atesa la situació de pandèmia i que, conseqüentment, el nombre d’usuaris ha estat més baix, la temporada s’ha escurçat en comparació amb altres anys i en lloc d’acabar el 15 d’octubre va acabar el dia 3.

Una socorrista en ple servei

Darreres Notícies

La temporada de socorrisme a les platges de Lloret ha anat molt bé. És la valoració que fa la regidora de Platges, Marina Nicolàs, que assenyala que és un servei que sempre funciona de manera positiva.

Atesa la situació de pandèmia i que, conseqüentment, el nombre d’usuaris ha estat més baix, la temporada s’ha escurçat en comparació amb altres anys i en lloc d’acabar el 15 d’octubre va acabar el dia 3. La regidora espera tornar a la normalitat l’estiu vinent.

“Estem molt contents amb aquest servei, perquè és molt bo i així ens ho demostren any rere any”

Marina Nicolàs

En els moments més forts de la temporada alta, el nombre de socorristes a les platges i cales del municipi ha arribat fins a 25. La novetat d’aquest any ha estat l’increment d’efectius a les cales.

Pel que fa a les demandes dels usuaris, la majoria són picades de medusa o petites ferides.

“De tots els serveis que s’han hagut de fer, no n’hi ha hagut gaires molt greus, i la majoria són lleus, com picades de medusa o ferides”

Marina Nicolàs

Marina Nicolàs ha volgut felicitar la tasca que duen a terme cada estiu els socorristes, que sovint eviten mals majors en els banyistes de les platges de Lloret.

spot_img

El + Vist