11.4 C
Lloret de Mar
La regata d'aquest diumenge

Bones valoracions de l’organització de la regata de rem aquest diumenge a Lloret

L'organitzava Club Rem Pescadors i era la penúltima prova de la Lliga Catalana de Llagut. En l'àmbit competitiu, els clubs lloretencs, Pescadors i Santa Cristina, hi han tingut un paper discret.

La regata d'aquest diumenge

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana s’ha disputat, a Lloret de Mar, la penúltima jornada de la Lliga Catalana de Llagut, la sisena del campionat, organitzada pel Club Rem Pescadors.

Els resultats pels equips lloretencs han estat molt diversos. En el cas de Pescadors, cap dels seus conjunts sèniors van poder competir en la Final “A”. En el cas de l’equip masculí, es van quedar a cinc segons de poder disputar la Final “B”. Ho ha explicat un dels vogadors, Àlex Giral.

Pescadors era, precisament, l’entitat organitzadora de la regata. Les valoracions, pel que fa al treball realitzat al llarg de la jornada i els dies previs, segons el club, són molt positives. Era el primer esdeveniment en què la nova junta es trobava al capdavant.

També hi va participar el Club Rem Santa Cristina. El resultat més destacat, tal com apunta la presidenta, Anna Rosa Bou, va ser el tercer lloc obtingut pel Cadet Mixt, amb un temps de 2 minuts i 16 segons. Les altres tripulacions participants, per part de l’entitat, eren els veterans masculí i femení, amb un sisè i vuitè lloc, respectivament.

La setena i última regata de la lliga arriba aquest proper cap de setmana mateix. Es disputarà a la localitat tarragonina de Cambrils.

spot_img

El + Vist