4.2 C
Blanes
Cartell dels Pressupostos Participats

Bones valoracions del nombre de propostes rebudes als Pressupostos Participats 2020

La segona fase, de validació i priorització, es farà a través del teletreball, donada la situació excepcional que vivim arran de la crisi del coronavirus.

Cartell dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Bones valoracions pel que fa al nombre de propostes rebudes a la primera fase dels Pressupostos Participats d’aquest any. Tot i que l’estat d’excepcionalitat que vivim arran de la crisi del coronavirus encara no ha permès poder comptabilitzar la xifra exacta de propostes rebudes, la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, assegura que s’ha incrementat el nombre respecte altres anys.

Ara s’ha donat inici a la segona fase, de validació i priorització, en què els serveis tècnics municipals analitzaran totes les propostes i decidiran quines són vàlides i quines queden descartades. Una tasca que es podrà fer gràcies a la possibilitat de fer teletreball.

Recordem que algunes propostes són globals per a tot el municipi, amb un pressupost de 500.000 euros, i altres són per a un barri concret, amb una quantitat diferent per a cada zona. Les votacions es faran del 2 al 30 de juny.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist