20.6 C
Lloret de Mar
Un nedador amb aletes.

Bones valoracions dels organitzadors del Campionat d’Espanya de natació amb aletes

La competició s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Piscina de Lloret i ha servit per confeccionar la Selecció espanyola, que competirà en els Mundials júnior i absolut, que es disputaran a Itàlia i a Rússia, respectivament.

Un nedador amb aletes.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Valoracions molt satisfactòries per part dels organitzadors del Campionat d’Espanya de Natació amb aletes. La competició s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Piscina de Lloret i ha servit per confeccionar la Selecció espanyola, que competirà en els Mundials júnior i absolut, que es disputaran a Itàlia i a Rússia, respectivament.

En total, l’equipament ha acollit 80 esportistes de 12 comunitats autònomes diferents. El director de la Piscina, Ricard Salinas, assenyala que estan molt satisfets pel funcionament de la prova, “una competició molt atractiva”. Destaca, a més, que l’esdeveniment no ha afectat als usuaris habituals, perquè s’ha dut a terme en un dia festiu, l’1 de maig, en què la instal·lació acostuma a estar tancada. 

Salinas explica que l’organització ha agraït molt les facilitats que han tingut per fer servir la Piscina i posar en marxa tots els protocols que necessiten. En aquest sentit, considera que és una bona manera de “promocionar l’equipament per a futures competicions de la modalitat de natació amb aletes”.

La Piscina de Lloret ja es prepara per acollir altres esdeveniments. A finals de maig, se celebrarà el Campionat de Natació Aleví en format inclusiu, que reunirà infants amb i sense discapacitat. D’altra banda, pel mes de juny, hi haurà el Campionat d’Espanya de natació adaptada.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.