14.2 C
Lloret de Mar

Buba Sabaly, del CA Lloret-La Selva, guanya la Sant Silvestre del Masnou

En dones, la victòria va ser per la marroquina Douae Ouboukir, amb una marca de 16 minuts i 55 segons, superant Gisela Carrión i Victòria Sauleda.

Buba Savaly, guanyador en homes de la Sant Silvestre del Masnou (La Sansi).
Buba Savaly, guanyador en homes de la Sant Silvestre del Masnou (La Sansi).

Darreres Notícies

Buba Sabaly, del Club Atletisme Lloret – La Selva, ha estat el guanyador de la 41a edició de la Sant Silvestre del Masnou. La prova, organitzada per l’Ajuntament del Masnou i La Sansi, es va celebrar aquest dissabte, dia de Sant Esteve, amb 900 participants

El guanyador de la prova va ser Buba Sabaly, que va dominar amb un temps de 14 minuts i 36 segons, per davant de Miquel Domènech i Roberto Alaiz. En dones, la victòria va ser per la marroquina Douae Ouboukir, amb una marca de 16 minuts i 55 segons, superant Gisela Carrión i Victòria Sauleda. 

La guanyadora en dones de la Sant Silvestre del Masnou (La Sansi).

El corredor del Lloret – La Selva, Buba Sabaly, es mostra molt satisfet amb la seva victòria i reconeix està “molt content d’acabar l’any competint i esperem que el 2021 sigui molt millor”. 

La Sant Silvestre del Masnou és una de les tres Sant Silvestres que es fan a l’estat espanyol en aquest final d’any, juntament amb la Cursa dels Nassos de Barcelona i la Sant Silvestre Vallecana. 

Sortida de la Sant Silvestre del Masnou.

La del Masnou es va dur a terme amb totes les mesures de seguretat necessàries per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19. Les sortides es van fer de manera esglaonada, sense públic i sense curses infantils. El president de La Sansi, l’atleta lloretenc José Luis Blanco, assenyala que “es va demostrar que es pot fer un esdeveniment segur en el món de l’esport”.

La Sant Silvestre del Masnou va comptar també amb “vells coneguts” de l’atletisme lloretenc, com Eva Arias, Àngel Mullera o Jonathan Romeo

spot_img

El + Vist