7.4 C
Lloret de Mar

Campanya del 25% de descompte en el Teatre de Lloret

S'allarga fins el 5 de gener per a les obres 'El diablo cojuelo', 'Travy', 'Ina' i ‘Don Ramón María del Valle-Inclán’.

Els personatges de 'El diablo cojuelo'
Els personatges de 'El diablo cojuelo'

Darreres Notícies

El Teatre ha engegat una campanya de Nadal per fomentar les vendes amb un 25% de descompte de cara a unes quantes obres que arribaran a principis del 2023 a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

La campanya ja està en marxa i s’allarga fins el 5 de gener. El regidor del Teatre, Albert Robert, diu que “esperem que molta gent ho regali perquè el Teatre és alegria i el Nadal també ho és”.

Les obres que presenten un descompte del 25% són quatre i es representen entre els mesos de gener i abril al Teatre de Lloret. La primera és ‘El diablo cojuelo’, una funció amb teatre, circ, pallassos i una Espanya esperpèntica, adreçada a tots els públics, amb Jordi Martinez. Es representa el 28 de gener.

La propera obra amb descompte és ‘Travy’. Oriol Pla s’estrena com a director amb aquesta obra que compta amb un repartiment 100% familiar. Després de rebre diversos reconeixements pels seus papers en teatre, cinema i televisió, Pla dirigeix un espectacle de clowns on hi actua amb la seva germana i els seus pares, i en el que cadascú s’interpreta a si mateix.

Amb Quimet Pla com un dels fundadors de Comediants i Núria Solina, cocreadora de companyies com el Circ Cric, ‘Travy’ és una oda al teatre a càrrec d’una estirp que porta les arts escèniques gravades al seu ADN. Una trobada familiar atípica, hilarant i alhora commovedora.

La comèdia, amb el descompte de la campanya de Nadal, es representa el 3 de febrer, a Lloret. Passem al mes de març, en què arriba l’espectacle ‘Ina’. Posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla amb intensitat a dins de tots nosaltres. 

‘Ina’ és una peça de dansa contemporània que gira al voltant del concepte de la llum, aquella llum que ens alimenta i ens iguala, que ens assimila a la resta d’humans i a la naturalesa. Creada per Paloma Hurtado, l’espectacle arribarà el 3 de març a Lloret.

Aquests dies té descompte, igual que ‘Don Ramón María del Valle-Inclán’, la qual compta amb dos noms propis: el lloretenc Xavier Albertí, en la direcció, dramatúrgia i selecció musical, i l’actor Pedro Casablanc com a únic intèrpret.

A ‘Don Ramón María del Valle-Inclán’, de Ramón Gómez de la Serna, es produeix un doble retrat, el del retratista i el retratat.

valleinclan

Viatjant cap a la vida, l’obra i l’ànima de Valle-Inclán, Gómez de la Serna ens permet observar les eines d’anàlisi, els instruments de dissecció i el cànon estètic. Així es produeix el miracle de la suma estilística i vital de dos creadors literaris essencials per entendre una bona part de les espanyoles del segle XX. Moltes han estat les aproximacions cap a la figura de Valle-Inclán, fins i tot esperpèntiques, per fer honor al gènere batejat per ell.

Gómez de la Serna ens convida a recórrer un altre camí, més proper a la intimitat, a la realitat quotidiana, a la valoració d’uns principis ètics de vegades enfosquits per la distorsió. Ens convida, en fi, a conèixer en profunditat els mecanismes creadors de Valle, el seu compromís irreductible amb el seu posicionament ètic al món i com tot això genera una de les obres més importants de la literatura espanyola. L’obra ‘Ramón Maria del Valle-Inclán’ es representarà el proper 14 d’abril al Teatre de Lloret.

Totes aquestes obres tenen aquests dies un descompte del 25% i són un avançament de la nova temporada, que es presentarà el 9 de gener. Tota la info, al web del Teatre.

spot_img

El + Vist