22.6 C
Lloret de Mar

Cantada d’havaneres, improvisada i oberta a tothom

La Casa del Mar, a Fenals, és el punt de trobada dels aficionats a cantar havaneres. Les cites es duen a terme els dissabtes. Són improvisades i l’objectiu és fer colla i passar-ho bé, tot reivindicant la cultura musical lloretenca. El grup el lidera l’artista Neus Dalmau. Assegura que l’entorn és el marc perfecte per […]

Cartell d'una de les cantades d'havaneres
Cartell d'una de les cantades d'havaneres

Darreres Notícies

La Casa del Mar, a Fenals, és el punt de trobada dels aficionats a cantar havaneres. Les cites es duen a terme els dissabtes. Són improvisades i l’objectiu és fer colla i passar-ho bé, tot reivindicant la cultura musical lloretenca.

El grup el lidera l’artista Neus Dalmau. Assegura que l’entorn és el marc perfecte per a cantar havaneres. “S’hi pot apuntar qui vulgui, funciona igual que antigament, com un cant popular, de taverna, alegre”, precisa.

Les sessions tenen lloc els dissabtes a la tarda a la Casa del Mar, l’antiga caseta de platja de la família Roviralta. Les trobades es fan al llarg de l’any i s’interpreten tot tipus d’havaneres, a petició dels assistents. Fins i tot, cançons que ha creat la mateixa Neus Dalmau. “M’ha vingut de gust fer un homenatge a la natura de Lloret, són cançons que agraden, d’aquí, sentides, fetes amb el cor, com La perla de Lloret dedicada al meu pare o La punta Garbí”.

La cantada d’havaneres es durà a terme aquest dissabte, de 5 a 7 de la tarda, a la Casa del Mar de Fenals.

spot_img

El + Vist