4.6 C
Lloret de Mar

CCOO inaugura un nou local a Lloret de Mar

La intenció és apropar el sindicat a la població. S'oferirà assessorament laboral general, però també un servei adreçat a les dones, assessorament als migrants i un servei d’orientació i prospecció per la millora de l’ocupabilitat dels treballadors a l’hostaleria.

El nou local del sindicat (CCOO)
El nou local del sindicat (CCOO)

Darreres Notícies

CCOO inaugura un nou local a Lloret de Mar. Segons el secretari general de la Federació de Serveis de CCOO a Girona, el lloretenc Antonio Ferro, la intenció és apropar el sindicat a la població.

“La idea és apropar més el sindicat a la ciutadania i donar una atenció més integral”

Antonio Ferro

Una afirmació que comparteix la secretària general de CCOO a les comarques gironines, Belén López, que explica que a banda de l’assessorament laboral general, també s’ofereix el SIAD, que és el servei d’informació i atenció laboral a les dones, i el servei d’assessorament als treballadors migrants.

A més, també hi ha un servei d’orientació i prospecció per la millora de l’ocupabilitat dels treballadors a l’hostaleria. Sobre aquest últim, Belén López explica que, sobretot arran de la crisi del coronavirus, tot el sector turístic està patint una forta reconversió i no es tornarà als nivells prepandèmia fins d’aquí un temps, si és que s’hi arriba. Per això, el que planteja CCOO és que aquesta transició no deixi a ningú enrere.

“Els ajudarem a fer la seva carrera professional per incrementar les possibilitats d’ocupabilitat: si la volen reorientar o si la volen consolidar en el mateix sector”

Belén López

A banda de l’assessorament laboral, el nou local de CCOO també està obert a la ciutadania per altres qüestions políticosocials.

“Si hi ha alguna reivindicació veïnal o de drets de ciutadania, a l’educació pública, a la sanitat… volem que sigui un punt neuràlgic per poder-se organitzar”

Belén López

L’horari del nou local és de dilluns a divendres al matí, de nou a una. I també de dilluns a dijous a la tarda, de quatre a set. Està ubicat a l’avinguda de Vidreres, número 128.

Cartell de la inauguració del nou local de CCOO
Cartell de la inauguració del nou local de CCOO

La inauguració es farà demà, divendres 11 de juny, a les sis de la tarda. L’acte, que es complementarà amb actuacions musicals, comptarà amb la presència del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.  

spot_img

El + Vist