10.3 C
Lloret de Mar

Un centenar d’alumnes han participat a l’última prova de l’Estudiant de Ferro

La cursa s'ha fet avui al matí a la platja de Fenals i ha comptat amb alumnes de l'institut-escola, el Rocagrossa i la Immaculada Concepció.

Els participants a l'Estudiant de Ferro d'aquest any
Els participants a l'Estudiant de Ferro d'aquest any

Darreres Notícies

Un centenar d’alumnes de tercer i quart de Secundària, d’entre 14 i 16 anys, han participat, aquest matí, a l’última prova de l’Estudiant de Ferro. La iniciativa és de l’Institut-Escola, però ha comptat amb la col•laboració de l’institut Rocagrossa i el col•legi Immaculada Concepció.

servicios profesionales jimenez

El director de l’Institut-Escola, Joan De Domingo, ha explicat que l’objectiu no és la competició en si, sinó els valors que hi ha implícits. El docent assegura que l’Estudiant de Ferro ha tornat a ser un èxit i està molt satisfet que s’hi hagin afegit altres centres de la vila. En aquest sentit, espera que encara se n’hi sumin més en properes edicions.

L’Estudiant de Ferro, que al llarg del curs ha plantejat tres reptes (córrer, anar en bicicleta de muntanya i nedar), reafirma la importància que dóna l’Institut-Escola a la pràctica esportiva. Tot i així, el director assegura que aquesta tendència no és exclusiva d’aquest centre educatiu.

L’any passat, l’Estudiant de Ferro, que és del tot voluntari, va comptar amb una vintena d’alumnes i en aquesta edició s’ha superat el centenar. L’última prova s’ha fet aquest matí i ha consistit en una cursa de natació a la platja de Fenals.

spot_img

El + Vist