18 C
Blanes

Centenars de persones van seguir, dissabte, la primera Passarel·la de moda de Lloret de Mar.

El públic assistent va poder gaudir de tot un espectacle a l’aire lliure, ubicat en el centre de Lloret, concretament a la plaça de la vila. Les models van lluir les últimes propostes de la temporada, tant d’esport com de vestir, d’un total de 12 botigues del municipi. Així es va demostrar, segons l’organització, que […]

Darreres Notícies

El públic assistent va poder gaudir de tot un espectacle a l’aire lliure, ubicat en el centre de Lloret, concretament a la plaça de la vila. Les models van lluir les últimes propostes de la temporada, tant d’esport com de vestir, d’un total de 12 botigues del municipi.

Així es va demostrar, segons l’organització, que Lloret disposa d’una bona oferta comercial, variada, amb propostes per a cada tipus de client, l’objectiu clar de la desfilada era difondre el comerç local, en aquest cas a través d’una plataforma com ho és una passarel·la de moda. En aquesta primera edició, s’hi han apuntat 12 establiments. Segons el Regidor de Comerç de L'Ajuntament de Lloret, Victor Llasera, vist l’èxit de la passarel·la, de cara a l’any que ve, ja hi ha una demanda superior.

circo de las estrellas

Una possibilitat que s’estudiarà de cara l'any 2007 és convertir la passarel·la de moda en un certamen de dos dies, depenent del nombre de comerços que s’hi apuntin. Pel que fa a la desfilada de dissabte, és difícil comptabilitzar el públic assistent, però excedia, de llarg, les 500 persones.   

L’espectacle de moda, ritme i llum que va ser la primera passarel·la de moda Lloret 2006 es va retransmetre en directe per televisió. Concretament, pel Canal Català i pel Canal Internacional, cosa que ha donat a la iniciativa una difusió més enllà de les fronteres lloretenques.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist