Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Infants jugant a escacs a Lloret, l'octubre del 2015

Classes gratuïtes a la Biblioteca per iniciar els més petits en el món dels escacs

Es faran avui, i els dies 15, 22 i 29 de novembre. Els interessats poden apuntar-se gratuïtament al correu clubescacslloret@gmail.com o al telèfon 697 608 287.

Infants jugant a escacs a Lloret, l'octubre del 2015

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El Club d’Escacs de Lloret de Mar i la Biblioteca organitzen un curs gratuït per als més petits, perquè aprenguin a jugar als escacs. La primera sessió és aquesta tarda, però se n’han preparat tres més al llarg d’aquest mes de novembre.

Es tracta d’un curs bàsic d’iniciació als escacs en què els participants aprendran les regles del joc, així com els moviments i el valor de cadascuna de les peces, tal com ha explicat Cristina David, professora del Club d’Escacs de Lloret.

Com diem, la primera sessió es farà aquesta tarda, de dos quarts de sis a set. A més, també hi haurà classes els dies 15, 22 i 29 d’aquest mes de novembre.

Els interessats poden apuntar-se de manera gratuïta a través del correu clubescacslloret@gmail.com o trucar al telèfon 697 608 287.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.