17.2 C
Lloret de Mar
El primer equip, aquesta temporada

El Club Voleibol Lloret ha guanyat tots els partits aquesta temporada i ja mira cap a Segona Divisió

El president, Miquel Gràcia, assenyala que, tot i que l’ascens encara no és matemàtic, a falta de cinc partits per acabar la lliga i sense haver perdut cap partit, ja pràcticament està assolit.

El primer equip, aquesta temporada

Darreres Notícies

El Club Voleibol Lloret suma els partits per victòries i no es marca cap altre objectiu que no sigui pujar a Segona Divisió. L’equip segueix imbatut després que dissabte tornés a guanyar, aquesta vegada a casa contra el Torre de Claramunt.

El president de l’entitat, Miquel Gràcia, assenyala que, tot i que l’ascens encara no és matemàtic, a falta de cinc partits per acabar la lliga i sense haver perdut cap partit, ja pràcticament està assolit.

Miquel Gràcia reconeix que el principal motiu de l’excel•lent temporada que està fent l’equip és el retorn de tres jugadores de pes.

De cara a la temporada que ve, Miquel Gràcia creu que és aviat per fer pronòstics, perquè al tractar-se d’esport amateur femení cada any estan a l’expectativa del que faran les noies de l’equip. De moment, se centren en els partits que els queden de lliga i en el play off per determinar el Campionat de Catalunya.

spot_img

El + Vist