29.1 C
Lloret de Mar
Moment de l'espectacle de Flock Drone Art.

Com serà l’espectacle de drons, que comença el 2 de juliol a Lloret?

A càrrec de l'empresa Flock Drone Art, la temàtica del primer espectacle es manté en secret fins a la mateixa nit d'estrena.

Moment de l'espectacle de Flock Drone Art.

Darreres Notícies

Tots els divendres de juliol i agost, es podrà gaudir del Lloret Drone Festival, a càrrec de l’empresa Flock Drone Art, un espectacle únic a l’Estat espanyol. La destinació ha apostat per impulsar la primera edició d’aquest ‘show’ lumínic, que comptarà amb les coreografies de 100 drons, sobre la platja gran de la vila.

Es tracta d’una de les novetats que presenta Lloret de Mar per aquest estiu, amb la voluntat d’atraure visitants i d’oferir nous espectacles. El regidor de Promoció Econòmica i del Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret, Jordi Orobitg, assenyala que era important comptar amb un “projecte atractiu en l’àmbit de la llum, com fan altres destinacions”.

El Lloret Drone Festival se celebrarà cada divendres dels mesos de juliol i agost, a les 22:30h, a la platja gran de Lloret. Hi actuaran 100 drons, amb acompanyament musical, que aniran fent figures relacionades amb “la tradició i la cultura lloretenca”.

Es tracta d’un espectacle que és “respectuós amb el medi ambient”, ja que no genera cap mena de residu, a diferència d’altres esdeveniments com, per exemple, els pirotècnics. I des del punt de vista lumínic, “no és agressiu”.

La primera edició del Lloret Drone Festival serà el pròxim 2 de juliol. La temàtica de les figures que es representaran en aquest primer espectacle es mantindran en secret fins a la mateixa nit d’estrena. Aquesta novetat i d’altres, com les proves PCR a preu reduït, s’han donat a conèixer en una roda de premsa.

Cal destacar que durant les nits que se celebri l’esdeveniment, es tallarà la circulació del passeig marítim, a la nit, entre dos quarts de deu i dos quarts de dotze. A més, en aquesta franja horària, al Passeig Agustí Font, només s’hi podrà circular si se surt des del carrer Sant Baldiri per anar en sentit Riera.

Pel que fa al Passeig Jacint Verdaguer, en la calçada exterior, només es podrà sortir dels estacionaments de la zona blava o la parada de motos per anar en sentit Caleta. Per últim, al Passeig Camprodon i Arrieta, només s’hi podrà circular si se surt del carrer Lleó per anar en sentit Caleta.

spot_img

El + Vist