17.4 C
Lloret de Mar

Comença el Campus esportiu de la Piscina de Lloret, amb activitats fins al 10 de setembre

El campus permet inscriure's per setmanes. Les activitats estan centrades en la natació, però també es fan tallers i altres disciplines poliesportives.

Alguns dels infants d'una edició passada del Campus (Piscina de Lloret)
Alguns dels infants d'una edició passada del Campus (Piscina de Lloret)

Darreres Notícies

Avui ha començat el Campus Esportiu de la Piscina Municipal de Lloret. Fins al 10 de setembre, s’ofereixen diverses activitats, centrades en la natació, però també en altres disciplines poliesportives.

servicios profesionales jimenez

El campus s’adreça a infants i adolescents entre 3 i 14 anys i es du a terme de nou del matí a dues de la tarda. El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que a banda de la natació, també es fan tallers i activitats d’altres esports. Enguany, la novetat és que les sessions de pàdel i tennis estan dirigides pels entrenadors del Club Tennis Lloret.

“Ensenyem natació, però també altres modalitats poliesportives; a més, com a novetat hi haurà els entrenadors del Club Tennis Lloret”

Ricard Salinas

Ricard Salinas assenyala que hi ha la possibilitat d’inscriure’s per setmanes i explica, també, que hi ha diversos descomptes.

El campus esportiu de la Piscina Municipal comença avui, fins al 10 de setembre. Les inscripcions es poden fer en línia, a través del web de la Piscina.

spot_img

El + Vist