Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar

Comença el Gran Recapte d’Aliments, més necessari que mai

A Lloret, es pot fer una aportació econòmica a través de la campanya del Banc d’Aliments o donar una bossa d’aliments directament al CDA de la vila.

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Crida a la ciutadania perquè col·labori, més que mai, amb el Gran Recapte d’Aliments. A Lloret, hi ha dues maneres de fer-ho: amb una aportació econòmica a través de la campanya que organitza el Banc d’Aliments o bé donant una bossa d’aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila.

El servei pràcticament ha doblat el nombre d’usuaris arran de la crisi del coronavirus i actualment atén unes 900 famílies. Per això la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, remarca que fa falta molta col·laboració de tothom que pugui aportar el seu granet de sorra. I matisa que, tot i que aquesta setmana es fa una crida especial, el CDA està obert a les aportacions d’aliments durant tot l’any.

Pel que fa als productes que es demanen, la regidora explica que s’ha ampliat el ventall d’aliments que poden recollir, tot i que sempre cal que estiguin en bon estat. En aquest sentit, apunta que, per exemple, accepten productes frescos.

I, a banda de la cistella bàsica, que consisteix en pasta, conserves, oli o llet, entre altres, també fan una crida especial per recollir productes infantils i, ara que s’acosten les festes, productes nadalencs.

Les aportacions directes d’aliments al CDA es poden fer cada matí, de dilluns a divendres, de nou a una. La ubicació és al Pavelló Municipal d’Esports, per la porta del darrere.

Pel que fa al Gran Recapte del Banc d’Aliments, es farà durant tota aquesta setmana i s’hi pot col·laborar comprant un tiquet solidari o bé fent un donatiu a través del web del Gran Recapte.

A Lloret, només hi ha voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es poden comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.