11.9 C
Lloret de Mar

Comença el Gran Recapte d’Aliments, més necessari que mai

A Lloret, es pot fer una aportació econòmica a través de la campanya del Banc d’Aliments o donar una bossa d’aliments directament al CDA de la vila.

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Crida a la ciutadania perquè col·labori, més que mai, amb el Gran Recapte d’Aliments. A Lloret, hi ha dues maneres de fer-ho: amb una aportació econòmica a través de la campanya que organitza el Banc d’Aliments o bé donant una bossa d’aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila.

El servei pràcticament ha doblat el nombre d’usuaris arran de la crisi del coronavirus i actualment atén unes 900 famílies. Per això la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, remarca que fa falta molta col·laboració de tothom que pugui aportar el seu granet de sorra. I matisa que, tot i que aquesta setmana es fa una crida especial, el CDA està obert a les aportacions d’aliments durant tot l’any.

Pel que fa als productes que es demanen, la regidora explica que s’ha ampliat el ventall d’aliments que poden recollir, tot i que sempre cal que estiguin en bon estat. En aquest sentit, apunta que, per exemple, accepten productes frescos.

I, a banda de la cistella bàsica, que consisteix en pasta, conserves, oli o llet, entre altres, també fan una crida especial per recollir productes infantils i, ara que s’acosten les festes, productes nadalencs.

Les aportacions directes d’aliments al CDA es poden fer cada matí, de dilluns a divendres, de nou a una. La ubicació és al Pavelló Municipal d’Esports, per la porta del darrere.

Pel que fa al Gran Recapte del Banc d’Aliments, es farà durant tota aquesta setmana i s’hi pot col·laborar comprant un tiquet solidari o bé fent un donatiu a través del web del Gran Recapte.

A Lloret, només hi ha voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es poden comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.