34.4 C
Lloret de Mar

Comença el Gran Recapte d’Aliments, més necessari que mai

A Lloret, es pot fer una aportació econòmica a través de la campanya del Banc d’Aliments o donar una bossa d’aliments directament al CDA de la vila.

Darreres Notícies

Crida a la ciutadania perquè col·labori, més que mai, amb el Gran Recapte d’Aliments. A Lloret, hi ha dues maneres de fer-ho: amb una aportació econòmica a través de la campanya que organitza el Banc d’Aliments o bé donant una bossa d’aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila.

El servei pràcticament ha doblat el nombre d’usuaris arran de la crisi del coronavirus i actualment atén unes 900 famílies. Per això la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, remarca que fa falta molta col·laboració de tothom que pugui aportar el seu granet de sorra. I matisa que, tot i que aquesta setmana es fa una crida especial, el CDA està obert a les aportacions d’aliments durant tot l’any.

Pel que fa als productes que es demanen, la regidora explica que s’ha ampliat el ventall d’aliments que poden recollir, tot i que sempre cal que estiguin en bon estat. En aquest sentit, apunta que, per exemple, accepten productes frescos.

I, a banda de la cistella bàsica, que consisteix en pasta, conserves, oli o llet, entre altres, també fan una crida especial per recollir productes infantils i, ara que s’acosten les festes, productes nadalencs.

Les aportacions directes d’aliments al CDA es poden fer cada matí, de dilluns a divendres, de nou a una. La ubicació és al Pavelló Municipal d’Esports, per la porta del darrere.

Pel que fa al Gran Recapte del Banc d’Aliments, es farà durant tota aquesta setmana i s’hi pot col·laborar comprant un tiquet solidari o bé fent un donatiu a través del web del Gran Recapte.

A Lloret, només hi ha voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es poden comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

spot_img

El + Vist