11.4 C
Lloret de Mar
El parc aquàtic de l'Aparthotel Costa Encantada al 2020.

Comença la reobertura dels hotels de Lloret de Mar

Establiments com Costa Encantada o Guitart ja han reprès l’activitat, després d’estar mesos tancats, i s’espera que la resta ho faci en les pròximes setmanes fins a mitjans de juny.

El parc aquàtic de l'Aparthotel Costa Encantada al 2020.

Darreres Notícies

Els hotels de Lloret de Mar comencen a obrir les portes. Establiments com Costa Encantada o Guitart ja han reprès l’activitat, després d’estar mesos tancats, i s’espera que la resta ho faci en les pròximes setmanes.

La previsió és que la majoria estigui obert a partir de mitjans de juny per tal d’afrontar la temporada d’estiu, la qual es presenta encara amb moltes incògnites.

Façana de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, avança que “la gran data d’obertura general és el 18 de juny”.

El sector es mostra optimista i il·lusionat amb la reobertura d’aquest 2021. En els últims mesos, s’ha anat preparant per complir amb els protocols de seguretat, com la higiene o la distància, a més d’haver format els treballadors.  

Dispensador de gel hidroalcohòlic (Evenia Hotels)

Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, assegura que aquesta reobertura “no passa en altres destins turístics, cal felicitar la iniciativa del sector lloretenc”.

Aquest cap de setmana, la destinació ha comptat amb visitants de proximitat, sobretot públic català i francès. La previsió és que aquest tipus de turista es repeteixi en els pròxims dies.

Mentrestant, una part del sector es troba des d’avui a Fitur, la fira de turisme de Madrid, on Lloret presenta les novetats d’aquesta temporada d’estiu al sector estatal.

spot_img

El + Vist