26.2 C
Lloret de Mar
Preparatius de l'estand de Catalunya, on hi serà Lloret, a FITUR 2021.

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

Preparatius de l'estand de Catalunya, on hi serà Lloret, a FITUR 2021.

Darreres Notícies

Aquest dimecres obre les portes Fitur, la Fira Internacional del Turisme, que se celebra cada any a Madrid. Va ser una de les últimes fires multitudinàries que es van dur a terme el gener de l’any passat i és una de les primeres en tornar amb el format presencial.

Hi haurà, però, altres diferències enguany: serà un Fitur que arriba en ple mes de maig, amb menys presència internacional i els professionals només hi poden accedir amb el test d’antígens fet. A l’interior de la fira hi ha reducció de l’aforament i no es permeten reunions de més de 3 persones a les taules, a més de la resta de mesures habituals.

“Lloret de Mar no es pot perdre FITUR”

Elizabeth Keegan

Lloret de Mar no es pot perdre un certamen com aquest, de referència per al turisme espanyol i de proximitat. Amb representants públics de la destinació, i menys sector privat que altres anys, Lloret hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, anuncia que hi exposaran les “novetats en cultura segura, activitats a l’aire lliure o inversions hoteleres“. Lloret hi serà present en l’stand de Catalunya, com cada any.

cartell fitur 2021

Des d’aquest dimecres, 19 de maig, fins al diumenge, dia 23, Fitur reunirà a Madrid professionals del sector turístic. Els primers dies són només per a professionals, mentre que el cap de setmana es permet l’accés al públic final.

Fitur es presenta amb el lema “Torna el turisme” i amb fortes mesures de prevenció del coronavirus. Té per objectiu servir de punt d’inflexió en la recuperació del sector turístic a l’Estat espanyol, després d’un any marcat per la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img