28.5 C
Lloret de Mar
Els vestuaris desmuntats per les obres (Ajuntament de Lloret de Mar)

Comencen les obres de remodelació dels vestidors del camp de futbol del Molí

Els treballs, que es preveu que s’allarguin uns tres mesos, serviran per adequar-los i fer-los molt més adaptats i accessibles, en un equipament que dona servei a diverses entitats.

Els vestuaris desmuntats per les obres (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Han començat les obres de remodelació dels vestidors del camp de futbol del Molí. Els treballs, que es preveu que s’allarguin uns tres mesos, serviran per adequar-los i fer-los molt més adaptats i accessibles, en un equipament que dona servei a diverses entitats.

La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, explica que han volgut començar les obres com més aviat millor i demana disculpes per aquests mesos en què no es podran fer servir els vestidors.

“Podíem haver esperat a l’estiu, però hem decidit iniciar-les com més aviat millor, demanem disculpes perquè de moment no es podran fer servir els vestidors”

Ana García-Castany

Les reformes dels vestidors del camp del Molí eren molt esperades pels usuaris i també pel consistori, ja que es considera que havien quedat desfasats.

Els vestuaris del camp de futbol del Molí, a punt per ser remodelats (Ajuntament de Lloret de Mar)
Els vestuaris del camp de futbol del Molí, a punt per ser remodelats (Ajuntament de Lloret de Mar)

En aquest sentit, ara seran molt més moderns i adaptats.

“Son unes instal·lacions que estaven desfasades, necessitaven aquesta reforma i els farem totalment adaptats”

Joe Mina

Amb les remodelacions, que tindran un cost de prop de 220.000 euros -IVA inclòs-, es mantindrà la ubicació i el nombre de vestidors actual, que és de quatre pels equips i un addicional, de dimensions més reduïdes, pels àrbitres dels partits.

spot_img

El + Vist