20.3 C
Lloret de Mar
Un aparador amb rebaixes, aquest matí

Comencen les rebaixes d’hivern, diluïdes pels grans descomptes dels últims mesos

Tot i així, hi ha diversos establiments de Lloret que aquests dies fan rebaixes i es preveu que a mesura que avanci la campanya els descomptes seran més forts.

Un aparador amb rebaixes, aquest matí

Darreres Notícies

Aquesta setmana han començat, oficialment, les rebaixes d’hivern; però, com en els últims anys, arreu de Catalunya han arribat una mica diluïdes pels descomptes que s’han anat fent els últims mesos.

Lloret de Mar no n’és cap excepció. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, apunta que iniciatives com el Black Friday o el fet que es pugui utilitzar la paraula “rebaixes” al llarg de tot l’any fa que la campanya sigui descafeïnada i que el gran públic no les esperi tant com anys enrere. 

El representant del sector a la vila creu que el fet que hi hagi grans descomptes al llarg de tot l’any perjudica el petit comerç, que ha de combatre preus molt baixos. Per això és important posar de relleu altres valors afegits als productes. Francesc Alsina demana comprensió als clients, tot i que reconeix que és difícil combatre contra els grans descomptes de les grans empreses. 

Tot i així, hi ha diversos establiments de Lloret que aquests dies fan rebaixes i es preveu que a mesura que avanci la campanya els descomptes seran més forts. Recordem que el període oficial de rebaixes va començar aquest dimarts, 7 de gener, i acabarà dissabte 6 de març.

spot_img

El + Vist