11.7 C
Lloret de Mar

“Comptar calories no és científic”

La nutricionista Carla Pitarch desmuntarà el mite de comptar calories per aprimar-se en una xerrada aquest dissabte.

Aliments saludables.
Aliments saludables.

Darreres Notícies

“Per aprimar-se cal comptar les calories que s’hi ingereixen”. Aquesta és una dita que, sovint, ens acompanya quan es vol iniciar un procés de pèrdua de pes. Aquest dissabte la nutricionista i col·laboradora d’aquesta casa, Carla Pitarch, desmuntarà aquest mite amb una xerrada.

servicios profesionales jimenez

Explica que “hi ha molts estudis que demostren que comptar calories no és científic, no serveix perquè cada persona necessita una dieta específica. Carla Pitarch afegeix que “explicarem què falla quan volem perdre pes, en què no ens hi fixem, si és l’excés de sucre o que falten nutrients, que fa que sempre tinguem gana i no gaudim”. La nutricionista conclou que cada persona ha de trobar la manera que més s’ajusta a la seva situació, ja sigui menjant més verdures, sopant abans o fent més exercici.

L’objectiu és aconseguir un pes saludable deixant de banda la calculadora. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, a les 10.30h, al Policlínic Lloret, al costat de la benzinera del Caprabo de Fenals. La conferència és gratuïta, amb places limitades. Cal reservar lloc, contactant amb el Whatts App del Policlinic: 655 464 763.

spot_img

El + Vist