Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Concentració de les Kellys del 2018

Concentració de les Kellys, aquest diumenge, per reclamar millores laborals

La convocatòria es fa cada 25 d'agost a tot l'Estat espanyol. A Lloret, la trobada reivindicativa es farà a les 19 hores a la plaça de la Vila.

Concentració de les Kellys del 2018

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Les Kellys tornen a sortir al carrer. Ja és el tercer any que el col·lectiu de cambreres de pisos dels hotels convoca concentracions arreu de l’Estat espanyol per reclamar millores laborals.

Les principals demandes són la jubilació anticipada i que s’acabi amb l’externalització de les empreses, un fet que, segons les Kellys, empobreix i debilita a les cambreres de pisos.

A més, volen que s’ampliï el nombre de malalties laborals i que s’obligui a les mútues a reconèixer-les. En aquest sentit, la presidenta nacional de les Kellys i portaveu de les Kellys Unión Catalunya a Lloret, Eulalia Corralero, recorda que, en una visita del col·lectiu a la Moncloa, van arrencar alguns compromisos de l’aleshores president Mariano Rajoy; però lamenta que aquestes millores siguin insuficients i no es notin en el dia a dia de les cambreres de pisos.

Les Kellys amb el president Rajou l’abril del 2018 (eldiario.es)

Abans que tot això, però, la representant de les Kellys reclama la regulació de la càrrega de treball. Si es fes, assegura que s’acabaria amb la majoria de problemes del sector.

La concentració d’aquest diumenge a Lloret es farà a les set de la tarda a la plaça de la Vila i comptarà amb la intervenció de Beatriz Silva, vicepresidenta del Moviment Democràtic de Dones de Catalunya i diputada independent al Parlament pel PSC. A més, membres de l’associació de dones l’Aurora llegiran la carta d’una cambrera de pisos de Sevilla.

Des del col·lectiu conviden a totes les dones treballadores de Lloret a sumar-se a la trobada reivindicativa.

I coincidint amb la convocatòria d’aquest acte, l’Ajuntament s’ha compromès a pintar de blanc el llaç de l’entrada del municipi en suport a les cambreres de pisos.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.