10.1 C
Lloret de Mar

Concert de Nadal, amb un centenar d’alumnes, aquest dimecres

Un centenar de nens participaran, demà dimecres, al concert de Nadal que organitza l’Ajuntament. Una quarantena formen part de l’Aula de Música Municipal, gestionada per Manel Alsina. Ell mateix ha explicat que a l’actuació s’interpretaran cançons molt variades. Alsina ha explicat que per a alguns alumnes serà la primera actuació que fan, mentre que altres […]

Concert de l'Aula de Música
Concert de l'Aula de Música

Darreres Notícies

Un centenar de nens participaran, demà dimecres, al concert de Nadal que organitza l’Ajuntament.

Una quarantena formen part de l’Aula de Música Municipal, gestionada per Manel Alsina. Ell mateix ha explicat que a l’actuació s’interpretaran cançons molt variades.

Alsina ha explicat que per a alguns alumnes serà la primera actuació que fan, mentre que altres ja tenen més experiència.

Al concert hi participaran també els alumnes de les escoles Quatre Cordes i Sis Cordes, l’orquestra de l’institut Rocagrossa i alumnes de l’escola Pompeu Fabra.

L’actuació, que forma part de Pla Educatiu d’Entorn, és gratuïta, però cal recollir invitació a la secció d’Educació, al primer pis de l’Antic Sindicat. El concert és demà dimecres, a dos quarts de set de la tarda, al teatre.

spot_img

El + Vist