16.1 C
Blanes
Les bosses de colors per reciclar

Concurs de fotografia a Lloret de Mar sobre com “reciclem i separem bé” els residus

Està organitzat per la regidoria de Medi Ambient.

Les bosses de colors per reciclar

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar organitza un concurs de fotografia per fomentar el reciclatge i la recollida selectiva, amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge de diumenge passat. La competició es duu a terme a les xarxes socials. Es demana als veïns que, amb imatges, mostrin com separen i reciclen bé la brossa.

Les fotografies s’han de penjar a Facebook o a Instagram amb l’etiqueta l’etiqueta #JoRecicloLloret, mencionant l’Ajuntament (@ajuntLloretdemar a Facebook o @ajuntlloret a Instagram). El termini per participar en el concurs, que ja és obert, acaba el proper 24 de maig. Les tres fotografies amb més ‘likes’ guanyaran una visita guiada al Centre de Tractament de Residus.

circo de las estrellas

El concurs l’organitza la regidoria de Medi Ambient, que el passat 17 de maig va fer públiques un seguit de dades sobre reciclatge a Lloret de Mar. Unes dades impactants.

Durant l’any 2019, els lloretencs vam generar 28.400 tones de residus i vam aconseguir un 25% de recollida selectiva. De totes les restes que arriben al Centre de Tractament de Residus únicament es va poder recuperar un 8% al llarg de l’any passat.
Cal destacar que la Generalitat penalitza l’Ajuntament per cada tona sense separar. L’any passat, la sanció va ser de 500.000 euros per a Lloret.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assenyala que “volem fer veure a la gent que no ho estem fent del tot bé i aquest concurs permet mostrar com reciclem i separem bé”.

A la vila hi ha 117 àrees de recollida selectiva, amb els contenidors corresponents, la deixalleria municipal per a runa, residu verd, ferralla i altres, a més de 6 minideixalleries per a residus especials com piles, bombetes, telèfons mòbils o cartutxos d’impressora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist