14.3 C
Blanes
Pablo Machín i Jordi Balcells, a l'aeroport

Confirmat: Jordi Balcells serà el preparador físic del Sevilla al costat de Machín

Diversos diaris esportius publiquen avui la imatge en què es veu Machín a la porta de la terminal de l’aeroport sortint acompanyat del preparador físic lloretenc.

Pablo Machín i Jordi Balcells, a l'aeroport

Darreres Notícies

El lloretenc Jordi Balcells acompanyarà Pablo Machín en la seva experiència com a entrenador del Sevilla. Ja s’ha confirmat una informació que vam avançar ahir a NRLL.

Diversos diaris esportius publiquen avui la imatge en què es veu Machín a la porta de la terminal de l’aeroport sortint acompanyat del preparador físic. Allà els va rebre el director de futbol del seu nou club, Joaquín Caparrós.

D’aquesta manera, Balcells també tanca una dilatada trajectòria a Montilivi, on ha estat vinculat catorze anys, i les sis últimes temporades en el primer equip gironí.

Tal com recull l’Esportiu, el suplement d’esports del Punt Avui, poques hores després de l’arribada, Pablo Machín va ser presentat de manera oficial com a nou entrenador del Sevilla. En la roda de premsa, el de Gómara va confirmar que Balcells l’acompanyarà en la nova aventura i que molt possiblement de segon entrenador s’hi situarà alguna figura que conegui bé el Sevilla i el seu entorn.

“Hem d’acabar de perfilar l’equip de treball però tinc clar que no deixaré de banda la gent del Sevilla. He estat molts anys una persona de club i sé la importància que tenen a l’hora de transmetre valors. És cert que l’exigència serà màxima i per rendir bé també és important tenir al costat gent de la meva confiança com pot ser Jordi Balcells”, va explicar l’extècnic gironí, que no va descartar incorporar algun altre membre al seu cos tècnic de l’etapa al Girona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist