24.9 C
Blanes

Conveni entre Lloret, Blanes, Tossa, Palafolls i Tordera per col·laborar en matèria de joventut.

Lloret de Mar ha signat un conveni de col·laboració en matèria de joventut amb les poblacions veïnes de Blanes, Tossa, Palafolls i Tordera. Els projectes més immediats, que s'han de fer realitat el mes que ve, són la creació d'un carnet per als joves residents i un bus nocturn, que facilitarà el transport entre les […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha signat un conveni de col·laboració en matèria de joventut amb les poblacions veïnes de Blanes, Tossa, Palafolls i Tordera.

Els projectes més immediats, que s'han de fer realitat el mes que ve, són la creació d'un carnet per als joves residents i un bus nocturn, que facilitarà el transport entre les zones d'oci.  Entre els 5 municipis, hi ha un total de 23.000 joves, d'entre 15 i 29 anys. Per oferir més serveis i satisfer la demanda del col·lectiu, s'ha arribat a un acord perquè les regidories corresponents uneixin esforços i recursos.

circo de las estrellas

Després de vuit mesos de treball, els primers projectes es posen en marxa aquest estiu.  Aquest conveni ha de servir per agilitzar la relació entre les regidories de joventut dels 5 municipis. Tot i això, el fet que n'hi hagi dues que pertanyin a comarques i províncies diferents, dificulta, a nivell de tràmits, els projectes i les accions comunes que volen tirar endavant, segons el coordinador del Punt d'Informació Juvenil de Lloret, Carles Carbonell. 

Els responsables assenyalen que la iniciativa ha de servir per crear una identitat nova entre Lloret, Blanes, Tossa, Tordera i Palafolls. És el que han anomenat “Territori Jove”.  Aquesta espècie de carnet jove serà gratuït i servirà per obtenir descomptes en serveis i compres. Altres serveis que es volen posar en marxa són una borsa de treball comuna o informació en temes d'habitatge. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist