16.5 C
Lloret de Mar

Crida per a la donació de sang d’aquest divendres perquè les reserves estan sota mínims

Si l'òptim és tenir reserves per a deu dies, ara mateix n'hi ha per a sis i la previsió és segueixin reduint-se. La donació es farà al Teatre (10-14 i 16.30-20.30).

L'alcalde donant sang aquest any
L'alcalde donant sang aquest any

Darreres Notícies

Crida important a la població perquè col·labori amb la campanya de donació de sang d’aquest divendres a Lloret de Mar. La promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, alerta que la anormalitat que s’està vivint aquests dies a Catalunya ha reduït molt les reserves als hospitals.

En aquest sentit, si l’òptim és tenir reserves per a deu dies, ara mateix n’hi ha per a sis i la previsió és segueixin reduint-se. Donat que divendres hi ha convocada una vaga general, si algú no pot ser a Lloret, Meritxell Casacuberta l’anima a consultar a la pàgina web del Banc de Sang en quins llocs es podrà donar sang els propers dies.

I és que la situació és crítica, segons la promotora del Banc de Sang, que aclareix que la demanda és la mateixa de sempre; el problema és que les donacions s’han reduït molt aquests dies i això fa que les reserves estiguin sota mínims.

Alerta, perquè, a diferència d’altres vegades, la donació a Lloret només es podrà fer al Teatre, de manera que aquest cop no es podrà donar sang al centre cívic del Rieral. L’horari al Teatre serà al matí, de deu a dues, i a la tarda, de dos quarts de cinc a dos quarts de nou.

spot_img

El + Vist