6.7 C
Lloret de Mar

Crida per a una neteja popular a la platja de Fenals, aquest diumenge

L'organitzen Decathlon i Xatrac i es faran tres grups: un per al bosc de sa Boadella, un per al passeig i la platja i l'altre per al fons marí.

Neteja de la platja (Xatrac)
Neteja de la platja (Xatrac)

Darreres Notícies

Decathlon i Xatrac organitzen una neteja popular a la platja de Fenals aquest diumenge. Des de l’organització fan una crida a la ciutadania perquè participi en l’activitat, que comptarà amb tres grups diferents: un per netejar el bosc de Sa Boadella, l’altre, per al passeig i la platja de Fenals i el tercer, per al fons marí (en aquest cas, cal saber fer snorkel).

Amb aquesta neteja, hi participen les botigues de Decathlon de Blanes, Girona, Figueres i Platja d’Aro. Eduard Cabezudo, Greenplayer de Decathlon Girona, explica que aquest tipus d’activitats s’emmarquen en la voluntat de l’empresa de contribuir en la sostenibilitat del Planeta.

“Decathlon es vol comprometre molt en el sentit d’ajudar el Planeta; ja ho va fent sent més sostenible i també volem impulsar diferents accions cap al medi ambient local”

Eduard Cabezudo

Eduard Cabezudo anima tothom a participar de la neteja, ja que necessiten ser moltes persones per poder cobrir tot l’espai previst. A més, assegura que els participants gaudiran molt de l’experiència.

“Necessitem ser bastants, ja que és una platja i són tres punts de neteja i és realment molt necessari, perquè fa res que s’ha acabat l’estiu i la Costa Brava és un punt molt turístic”

Eduard Cabezudo

L’activitat compta amb la col·laboració del projecte Oceans Iniciative, que dona material per poder recollir la brossa. Per aquest motiu, tots els residus es classifiquen i es fan arribar els resultats obtinguts per a aquest projecte.

La neteja es farà aquest diumenge al matí i hi haurà dos torns: un de deu a dotze i l’altre, de dotze a dues. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist