4.8 C
Lloret de Mar
Cartell del Gran Recapte

Crida per aconseguir voluntaris per al Gran Recapte que es farà el mes que ve

Serà els dies 30 de novembre i 1 de desembre i a les comarques gironines, es calcula que caldran uns 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida d'aliments.

Cartell del Gran Recapte

Darreres Notícies

El Banc dels Aliments fa una crida per aconseguir voluntaris per al Gran Recapte. La campanya de recollida de menjar es farà d’aquí a un mes, el 30 de novembre i l’1 de desembre. A les comarques gironines, es calcula que caldran uns 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida d’aliments.

El vicepresident del Banc dels Aliments, Joan Jorba, ha explicat que els col·laboradors es repartiran per tots els supermercats de les principals poblacions, en torns d’unes quatre hores. Demana col·laboració als veïns, perquè sempre fan falta voluntaris.

Segons Jorba, els voluntaris seran els encarregats de rebre el menjar que vulguin donar els ciutadans i, sobretot, d’agrair-los la col·laboració. A més, els voluntaris informaran sobre què fan els bancs dels aliments, en què consisteix la campanya i quins són els productes més necessitats.

Durant el Gran Recapte de l’any passat es van recollir més de 475 tones d’aliments a les comarques gironines. Es van fer arribar a través d’un centenar d’entitats benèfiques a les 36.000 persones que atén el Banc dels Aliments de Girona. La valoració és molt positiva.

Els interessats en fer de voluntaris es poden inscriure al web del Gran Recapte o al web del Banc dels Aliments de Girona. A través d’un formulari es permet triar el punt de recollida i el torn més adient a la disponibilitat de cadascú.

spot_img

El + Vist