4.9 C
Lloret de Mar

Cristian Collados i Ester Villaret guanyen els Corriols de l’Àvia

La cita esportiva, organitzada per la Penya Ciclista, ha comptat amb 550 participants. En la categoria curta, el primer va ser Hervé Manresa i en la E-Bike, Marc Montané.

Sortida dels Corriols de l'Àvia
Sortida dels Corriols de l'Àvia

Darreres Notícies

Cristian Collados i Ester Villaret han estat els guanyadors dels Corriols de l’Àvia, que aquest diumenge ha reunit 550 participants a Lloret de Mar. La cita esportiva popular, organitzada per la Penya Ciclista de Lloret amb motiu de la Festa Major, ha estat tot un èxit.

Tot i que no era una prova competitiva, tothom ho va voler fer de la millor manera possible. En la distància llarga, de 35 quilòmetres, el triomf va ser pel lloretenc Cristian Collados, amb un temps d’1 hora, 47 minuts i 31 segons. Mentre que les vencedores femenines d’aquesta categoria van ser, en ordre, Ester Villaret, Tatiana Luisi i Mar Franco.

guanyadora femenina de la categoria llarga
Guanyadores femenines de la categoria llarga dels Corriols.

Pel que fa a la distància curta, de 26 quilòmetres, la victòria se la va endur Hervé Manresa, amb 1 hora, 29 minuts i 29 segons. A més, en la categoria E-Bike, el més ràpid va ser Marc Montané, que va fer un temps d’1 hora, 42 minuts i 13 segons.

El president de la Penya Ciclista de Lloret, Jordi Figueras, fa ha acabat molt satisfet amb aquesta nova edició del Corriols de l’Àvia, que assegura que ha anat “millor que l’any passat”. Explica que, tot i un incident amb un noi que es va dislocar la clavícula que no va ser greu, el balanç és positiu.

Entre els 550 participants que han disputat aquest diumenge els Corriols de l’Àvia, s’ha detectat un increment important d’adolescents, un fet que es valora de manera molt positiva.

spot_img

El + Vist