18.8 C
Lloret de Mar
Cristina Cabañas

Cristina Cabañas i Elizabeth Keegan, dins les 150 professionals més influents del sector turístic espanyol

El llistat està elaborat per la consultora SERGESTUR (Serveis de Gestió Turística).

Cristina Cabañas

Darreres Notícies

La lloretenca Cristina Cabañas, directora de la cadena hotelera Guitart i de la fundació del mateix nom, escollida com una de les 150 professionals més influents del sector turístic a Espanya, per part de la consultora SERGESTUR (Serveis de Gestió Turística). En aquest llistat hi repeteix, respecte de l’any passat, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

La mateixa Cabañas valora el reconeixement “amb molta il·lusió, amb una bona representació lloretenca, amb Eli Keegan, tot i que en aquesta llista hi falten moltes persones”. Cabañas lidera de Guitart Hotels, cadena hotelera familiar amb més de 65 anys de trajectòria i 6 establiments situats a Lloret, Barcelona i La Molina. També està al capdavant de la fundació Climent Guitart, dedicada al desenvolupament del turisme i al benestar social.

elizabeth keegan
Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

L’altra lloretenca del llistat és Elizabeth Keegan, que lidera Lloret Turisme. Assenyala que “estic entre les 11 persones de menys de 40 anys, contenta de representar els joves i les dones en aquest llistat, on hi falta gent”. Afegeix que comparteix aquest reconeixement a la feina feta “amb les companyes de Lloret Turisme”.

En aquest llistat hi ha altres professionals que treballen sovint amb la destinació com el professor José Antonio Donaire (UdG) o Jaume Marín (expert en màrqueting turístic), responsable de les formacions fetes al sector lloretenc.

spot_img

El + Vist