16 C
Lloret de Mar

Cristina Cabañas: “Per mi el lideratge no ha de tenir gènere, sinó la vàlua de cadascú”

L'hotelera lloretenca ha participat a la segona edició del fòrum AEDH Venus, que promou el lideratge femení en el sector turístic.

Cristina Cabañas, durant la seva participació al fòrum AEDH Venus (Fundació Climent Guitart)
Cristina Cabañas, durant la seva participació al fòrum AEDH Venus (Fundació Climent Guitart)

Darreres Notícies

La lloretenca Cristina Cabañas, presidenta de la cadena Guitart Hotels i de la Fundació Climent Guitart, ha participat a la segona edició del Fòrum AEDH Venus, que és un esdeveniment que organitzen l’Associació Espanyola de Directors d’Hotels i la Fundació Climent Guitart per promoure el lideratge femení en l’àmbit turístic.

servicios profesionales jimenez

En aquesta segona edició, que s’ha celebrat a Màlaga, la lloretenca ha estat entrevistada per Eva Ballarín i ha parlat de lideratge femení i de la seva trajectòria en el sector hoteler i de solidaritat.

“Per mi el lideratge no ha de tenir gènere, sinó la vàlua de cadascú, a Guitart Hotels no mirem mai si és home o dona; però penso que s’ha de treballar perquè encara hi ha molt camí per recórrer”

Cristina Cabañas

Recordem que la primera edició del fòrum AEDH Venus es va fer a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret i Cristina Cabañas ja hi va participar a través d’una taula rodona sobre Anatomia del lideratge.

Segona edició del fòrum AEDH Venus (Fundació Climent Guitart)
Segona edició del fòrum AEDH Venus (Fundació Climent Guitart)

La responsable de Guitart Hotels considera que és molt interessant que s’impulsi aquest esdeveniment per fomentar i enfortir la presència de les dones en el sector turístic, especialment en els càrrecs de responsabilitat.

“Encara hi ha molta desigualtat, les dones en el món del turisme som la major força de treball i estem més formades que els homes, però moltes vegades no estem prou representades, sobretot en posicions més executives”

Cristina Cabañas

La idea és que el fòrum AEDH Venus es repeteixi cada any a una destinació diferent.

spot_img

El + Vist