8.3 C
Lloret de Mar
Els bancs de la plaça del Mil·lenari

C’s proposa que veïns i entitats puguin adoptar un banc

L’objectiu és que la ciutadania contribueixi a l’envelliment del municipi i es restaurin els més de 1.300 bancs que hi ha.

Els bancs de la plaça del Mil·lenari

Darreres Notícies

C’s proposa que els veïns i les entitats locals puguin adoptar qualsevol dels bancs que hi ha a la via pública i es comprometin a decorar-lo i fer-ne el manteniment durant un temps determinat. Les persones o entitats que adoptessin un banc fins i tot podrien posar-li nom o una dedicatòria a una persona o un record vinculat a la vila.

El portaveu del grup, Jordi Hernández, explica que la intenció és que els bancs restaurats passin a formar part del Museu Obert de Lloret (MOLL) i assegura que en altres municipis on ja es fa la iniciativa ha tingut molt bona rebuda, per exemple a Xile, San Francisco o Oviedo.

Segons C’s, a Lloret hi ha un total de 1.329 bancs i la majoria no estan en bon estat. Impulsar la campanya d’adopcions permetria fer-ne la restauració d’una manera econòmica, que a la vegada fomentaria la participació ciutadana.

La formació pren l’exemple dels dos bancs que hi ha a l’avinguda Vila de Blanes, a l’encreuament amb l’avinguda de Vidreres, on el mandat anterior es van pintar amb la bandera LGTBI i la bandera trans.

Els bancs a favor del col·lectiu LGTBI (NRLL)

Si la moció s’aprovés al ple d’aquesta tarda, Lloret seria pioner a Catalunya en impulsar aquesta iniciativa.

En aquesta ocasió, el podreu seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

spot_img

El + Vist