11.9 C
Lloret de Mar
Dani Cazalla

Dani Cazalla participa a la Ultra Pirineu de 110 quilòmetres, aquest dissabte

Es tracta d’una cursa de 110 quilòmetres, amb un desnivell de 6.800 metres, que transcorre pel parc natural del Cadí. Objectiu: baixar de les 13 hores.

Dani Cazalla

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

El lloretenc Dani Cazalla participa aquest dissabte a la Salomon Ultra Pirineu, que té sortida i arribada a Bagà. Es tracta d’una cursa de 110 quilòmetres, amb un desnivell de 6.800 metres, que transcorre pel parc natural del Cadí i que forma part de la copa del món de llarga distància. El corredor fa pocs mesos que s’ha recuperat d’una lesió i reconeix que no té clar com anirà perquè fa molt de temps que no participa en una prova tan llarga. Tot i així, el seu objectiu serà baixar de les tretze hores i quedar, com a mínim, entre els vint primers classificats.

Malgrat que fa temps que no participa en una cursa de més de 100 quilòmetres, sí que ha fet altres proves que l’han ajudat a preparar-se per a la fita d’aquest dissabte. Les sensacions són bones, després que a Montblanc Cazalla fos el millor gironí i quedés vuitè classificat de la general.

Al llarg dels 110 quilòmetres d’aquest dissabte, el lloretenc trobarà diferents punts d’avituallament, on comptarà amb el suport de la seva parella. Tot i així, en aquests punts la idea és perdre el mínim de temps possible.

Tot i que aquest any Cazalla no ha pogut participar a la Copa del Món a títol individual per culpa de la lesió, sí que intenta obtenir el millor resultat possible per puntuar per al seu club, l’Associació Excursionista Matxacuca.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.