5.3 C
Lloret de Mar
La lloretenca Daniela Guillén, de només 15 anys.

Daniela Guillén disputa el seu primer Campionat del Món femení de motocròs

La lloretenca, de només 15 anys, s'ha convertit en la noia més jove en fer el debut en aquesta competició.

La lloretenca Daniela Guillén, de només 15 anys.

Darreres Notícies

Daniela Guillén continua fent passes de gegant en el món del motocròs. La lloretenca, amb només 15 anys, ha pogut disputar el seu primer Campionat del Món femení i s’ha convertit en la noia més jove en fer el debut en aquesta competició.

El resultat ha estat més que satisfactori, amb un novè lloc en la general. Daniela Guillén assegura que “era un somni i ha anat molt bé, en les dues primeres curses vaig estar nerviosa però les següents van anar molt bé”.

La jove lloretenca Daniela Guillén.
La jove lloretenca Daniela Guillén.

La jove esportista lloretenca sempre ha competit contra nois, amb resultats més destacats. Per exemple, ha aconseguit podis als campionats d’Espanya de 65 centímetres cúbics i al de 85, amb dues victòries. També va ser campiona en proves a França i als Estats Units.

Aquesta temporada ha fet el salt directe al Campionat d’Espanya de 250 centímetres cúbics, sense passar pels 125. Ha acabat en el tercer lloc, competint contra nois, amb dues victòries i sempre amb presència al podi.

La lloretenca Daniela Guillén.
La lloretenca Daniela Guillén.

Daniela Guillén té 15 anys i fa el seu dia a dia al CAR de Sant Cugat, on combina els estudis amb els entrenaments, amb Xevi Colomer, com a assessor esportiu i Marcel·lí Massafret, com a preparador físic.

Després de la que assegura que ha estat una bona temporada, la lloretenca vol més i té clar quin és el seu objectiu: ser, algun dia, campiona del món.

spot_img

El + Vist