11.7 C
Lloret de Mar

David Gou, convidat del cicle Gastronomia&Mercat d’aquest dissabte al Mercat Municipal

El nou xef executiu de l’Hotel Sant Pere del Bosc i xef del restaurant Sant Pere del Bosc “By DavidGou” oferirà un showcooking amb el seu segon de cuina, Jordi Tayla.

David Gou
David Gou

Darreres Notícies

Aquest dissabte hi ha una nova sessió del cicle Gastronomia & Mercat, organitzat per la secció de Comerç de l’Ajuntament. En aquesta ocasió, el xef convidat és David Gou, nou xef executiu de l’Hotel Sant Pere del Bosc i xef del restaurant Sant Pere del Bosc “By DavidGou”, que estarà acompanyat del seu segon de cuina, Jordi Tayla.

servicios profesionales jimenez

A través de productes que podem trobar al mercat, el xef presentarà receptes de cuina d’avantguarda; en aquest sentit, per exemple, farà esfèrics d’oliva.

“Productes que podem trobar amb molta facilitat en el mercat, els portaré a la cuina d’avantguarda”

David Gou

Per a David Gou és molt positiu que l’Ajuntament organitzi una activitat com aquesta, que promociona la gastronomia i, a la vegada, el mercat i la compra de producte de qualitat i de proximitat.  

“El producte de mercat és l’ingredient a la recepta dels cuiners, si no saps comprar bé o no compres bé, a la llarga són problemes”

David Gou
La primera sessió, amb Fran Agudo (Ajuntament de Lloret de Mar)
La primera sessió, amb Fran Agudo (Ajuntament de Lloret de Mar)

De fet, aquesta combinació de promocionar el mercat a través de la gastronomia funciona molt bé, segons la regidora de Comerç, Lara Torres, que assegura que la primera sessió, amb el xef Fran Agudo, va ser un èxit i està convençuda que aquest dissabte, amb David Gou, ho tornarà a ser.

“Posem en valor dos elements molt importants per a Lloret: gent del món de la gastronomia que són referent al nostre municipi i la compra de proximitat que es pot fer al mercat”

Lara Torres

L’activitat, oberta a tothom sense necessitat de fer inscripció prèvia, tindrà lloc aquest dissabte, a dos quarts de dotze del migdia, a la sala polivalent del Mercat Municipal. Un mercat que, recordem-ho, aviat serà remodelat integralment.

spot_img

El + Vist