7.3 C
Lloret de Mar

David Tejero: “M’agradaria enfortir els vincles entre la ciutadania i l’Ajuntament”

Tejero, que ha estat escollit per unanimitat al ple de l'Ajuntament, prendrà possessió del càrrec aquest dijous, 1 de desembre.

David Tejero al seu nou despatx
David Tejero al seu nou despatx

Darreres Notícies

David Tejero vol enfortir els vincles entre la ciutadania i l’Ajuntament i aconseguir que el consistori sigui un lloc de confiança per a la població. Aquest és l’objectiu que es marca com a nou Síndic de la Ciutadania de Lloret de Mar. El ple municipal el va escollir aquest dilluns per unanimitat.

servicios profesionales jimenez

Tejero, que prendrà possessió del càrrec aquest dijous, 1 de desembre, ha passat pels estudis de Nova Ràdio Lloret i ens ha explicat què el va motivar a presentar la seva candidatura.

“La meva presentació neix de la motivació i la creença a poder vetllar pels interessos de la ciutadania; molt agraït per la confiança dipositada en mi”

David Tejero

David Tejero té 41 anys i actualment estudia el 4t curs de Psicologia, cosa que combina amb les pràctiques del grau universitari al Centre Mèdic Loreto. Els últims tres anys ha treballat en un CRAE (un Centre Residencial d’Atenció Educativa), tot i que aquest estiu ha hagut de tornar a treballar al taxi un parell de mesos. Durant quatre anys, a més, va ser entrenador de futbol sala al Lloret Esportiu.

David Tejero, el nou Síndic de la Ciutadania de Lloret de Mar
David Tejero, el nou Síndic de la Ciutadania de Lloret de Mar

La feina del síndic és fer de pont entre els veïns i l’administració, tant per rebre queixes i fer-les arribar al Consistori, com per resoldre dubtes i ajudar a fer tràmits.

Tot i que David Tejero encara ha de rebre la formació necessària per poder exercir el càrrec, té clar que el seu objectiu serà enfortir la relació entre veïns i administració.

“M’agradaria enfortir els vincles entre la ciutadania i l’Ajuntament i poder treballar per aconseguir que el consistori sigui un lloc de confiança”

David Tejero

David Tejero substitueix a Joaquim Teixidor, que ha ocupat el càrrec durant 10 anys, des que es va crear la figura del síndic a Lloret de Mar. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha celebrat que el nou síndic s’hagi tornat a escollir amb el consens de tots els grups, cosa que ha assegurat que era la seva voluntat des d’un principi.

El despatx del Síndic està ubicat al segon pis de l’Antic Sindicat. I també s’hi pot contactar al correu electrònic [email protected] o al telèfon 972 36 18 36.

spot_img

El + Vist