12.4 C
Lloret de Mar

Doble concert a l’Hotel Guitart Central Park: El Gucci i Diego Berardi amb Lolito Iribarne

Els dos concerts es faran aquest divendres, a les 20.30 hores, a la Sala Palas Atenea de l'Hotel Guitart Central Park.

Darreres Notícies

L’Hotel Guitart Central Park acull aquest divendres l’actuació d’El Gucci, un popular artista uruguaià, que oferirà un concert de cumbia i plena, dos estils de música llatinoamericana.

Lolito Iribarne

Andrés Palermo, organitzador d’esdeveniments de l’Hotel Guitart, ha afegit que, abans del concert d’El Gucci, hi haurà una altra actuació: la del duet format per Diego Berardi i Lolito Iribarne. També són uruguaians, però resideixen a Castelldefels. En la seva trajectòria, destaquen els guardons que han aconseguit en els Carnavals d’Uruguai.

Els dos concerts es faran aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park, que obrirà les portes a les set de la tarda. Els interessats en assistir-hi, han de fer la reserva al telèfon 675 497 632 o bé a la recepció de l’hotel. El preu és de 30 euros per a dues entrades.

No és la primera vegada que l’Hotel Guitart organitza concerts amb artistes uruguaians, amb l’objectiu de donar a conèixer els estils de música llatinoamericana. Ja ho va fer el passat mes de maig amb l’actuació de Gerardo Nieto i Los Negronis.

spot_img

El + Vist